Service


7 dagen op 7, 24 uur op 24, altijd paraat voor dringende gevallen

Vanaf de installatie van uw toestel over het onderhoud tot een mogelijke herstelling, onze ervaren techniekers steken steeds graag de handen uit de mouwen om u zo snel mogelijk verder te helpen. Zelf beschikken we over een grote voorraad aan onderdelen in ons magazijn. Hebben we toch net dat ene ontbrekende deeltje nodig voor uw toestel, dan wordt dit binnen de 24 uur per koerier bij ons geleverd. Op die manier kunnen wij u ten allen tijde een zeer snelle service garanderen.

van Riel Grootkeukens NV beschikt over een eigen servicedienst, met maar liefst 10 bekwame vaklui. Elke technieker heeft uiteraard zijn eigen specialisatie, al hun krachten gebundeld vormen ze samen een top technisch team dat 7 dagen op 7, 24 uur op 24 voor u klaar staat. Wij staan garant voor een snelle en kwaliteitsvolle service en dat vakmanschap wordt ook door de buitenwereld erkend. Zo werden we al meermaals bekroond met een Electrolux Service Award en behaalden we ook de nodige kwaliteitscertificaten als koeltechnisch bedrijf.

service e-mail: info@vanrielgrootkeukens.be

service nummer +32 (0)14/ 41 24 56
Service Service Service


Electrolux ServiceService dienst

Service dienst: dichtbij de klant, overal ter wereld

Als we het hebben over de betrouwbaarheid en de wereldwijde aanwezigheid van Electrolux Professional, dan hebben we het over het meest uitgebreide service netwerk ter wereld, bestaande uit geschoolde en gediplomeerde partners, die dagelijks bezig zijn met verschillende taken, van installatie over onderdelen naar onderhoud. Hun gezamenlijk doel is om een effici├źnte klantendienst en een snelle technische assistentie te garanderen. De producten worden geleverd, ge├»nstalleerd en opgevolgd door een wereldwijd service netwerk dat borg staat voor snel advies en grote expertise, wereldwijd.

  • 1,139 gediplomeerde service centers
  • meer dan 5,000 expert techniciens
  • 10-jarige beschikbaarheid van onderdelen na stopzetten productie
  • 44.000 beschikbare onderdelen in voorraad
  • 24/48 uurs wereldwijde levering van onderdelen
  • 7/7 beschikbare service

van Riel Grootkeukens
Bleukenlaan 13, industriezone 1235, 2300 Turnhout - tel. +32 (0)14 41 24 56 - fax. +32 (0)14 41 64 73 BTW 0438 945 487 e-mail: info@vanrielgrootkeukens.be - Cookies
by omega2000